Tantra sex århus tantra aalborg

tantra sex århus tantra aalborg

det aftale beløb når vi kommer. Drik et glas vand. Alle dele af kroppen vil blive berørt lige meget og der startes med sensuelle erotiske strygninger for at åbne din krops energier, mens du ligger på maven. Massageolie og olievarmer, ved mobil massage sørger du for: Rummet skal være mindst 24 grader varmt. Jeg er det man kalder en kvinde med former det skal du være klar over og du kan læse mere om mig her.

Tantra-massage: Tantra sex århus tantra aalborg

(Kan undværes hvis der mangler plads). Lav plads til min massagebriks. Sørg for at være afslappet. Mød tidligst 5 minutter før aftalt tid. En 3/4 topmadras til at lægge på gulvet. Jeg giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem du erDa vi på det seneste har oplevet flere useriøse henvendelser, strammer vi op på dette, så hvis du ringer fra skjult nummer eller hemmeligt nummer fremover, vil vi bede om dit fulde navn og adresse. Vigtigt: Jeg har ikke berøringsangst, men ønsker på ingen måde fingre eller tunge i mine ædlere dele og jeg kysser ikke. Inden du dukker op har jeg taget et bad, brugt deodorant og lidt parfume, børstet tænder, taget en mintpastil i munden for at fremstå bedst muligt hvad gør du? Vi tager altid et bad inden vi laver massage. De sidste par minutter får du mulighed for langsomt at komme tilstede i din krop, du tilbydes et glas vand og du kan, efter du har sundet dig, tage et bad.

Tantra massage Århus: Tantra sex århus tantra aalborg

Jeg udfører ikke prostata massage, ligesom du naturligvis ikke har mulighed for samleje det er en erotisk wellness magisk tantramassage. Tag et bad inden vi kommer. Tantramassagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt loungemusik. Ubalancer, der kan føre til, at parterne går fra hinanden, hvis ikke udfordringerne får. Undgå at ryge en time inden massagen. Husk ved mobil massage: Vi medbringer: Massagebriks. En kande vand og glas. Maj 2017, by, jørn, leave a comment, læs mere. Eller du kan leje et sæt for. Hvis du ikke har mulighed for dette, stilles der bad til rådighed både før og efter massagen. Imens dette sker vil massørens stemme guide dig til at gå i en meditativ behagelig tilstand. Rummet skal være røgfri. Sørg for ro under hele massagen. Tantramassagen foregår således, at du kommer frisk fra bad. En høflighed og kalder piger i københavn modne damer porno åbenhed ønskes og fordres. Der anvendes klæder, fjer og pels. Travlhed, børn, stress og måske en stigende indre uro i den enkelte som noget uforløst, der ligger på spring. Derefter vil din krop få rigeligt med uparfumeret mandelolie jeg vil benytte mig af mine arme, ben, ja hele min krop til lave sensuelle strygninger så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet.

0 tanker om “Tantra sex århus tantra aalborg

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *