Onsdagsavisen holstebro istedgade 18

har designet. Indbrud Struer, et sommerhus. Der er ikke opgørelse endnu. I går klokken.15 stoppede politiet en bil på Istedgade i Holstebro. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Det er en smuk gammel villa med rigtig god plads. Han kørte i den forkerte retning på cykelstien og blev overset af en bil der kørte ud på Døesvej. Færdselsuheld Holstebro, i går klokken.58 blev en 14 årig dreng fra Holstebro på cykel kørt ned på Døesvej i Holstebro.

Galleri: Se en: Onsdagsavisen holstebro istedgade 18

Tyve har brudt et vindue op og stjålet to lænestole. Bilen blev ført af ført af en 31 årig mand fra Struer. I går klokken.40 stoppede politiet en bil på Østerbrogade i Holstebro. Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Drengen blev kørt til sygehuset med hudafskrabning. Indbrud Holstebro, en restaurant på Den Røde Plads i Holstebro har haft indbrud natten til onsdag. Et af Holstebros mest bemærkelsesværdige ejendomme ligger på Istedgade.

Onsdagsavisen holstebro istedgade 18 - Istedgade 18C, 7500

En lås er brudt op med en lægtehammer, der er forladt på stedet. Landevej i Toftum Bjerge har haft indbrud i perioden 26/1 til 30/1. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen. Den 31 årige sigtes for ikke at overholde sin vigepligt. Et vindue er aflistet. Det er ikke for meget at sige, at denne uges bolig er en af Holstebros fornemste klassikere hvad angår byggestil. Der er flyttet rundt på tingene, og en lampe er knust.

0 tanker om “Onsdagsavisen holstebro istedgade 18

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *